0
Home NEW IN Jurken Jasjes Tops / Blouse Broeken Truien

Levering

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 75,00 zijn € 4,95. Bestellingen boven de € 75,00 verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour waardoor de bestelling alsnog onder de € 75,00 uitkomt, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur kunnen wij meestal dezelfde dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijgt u bericht van ons. Uw pakket heeft u dan meestal de volgende (werk)dag in huis!

Retouneren van uw pakket

Het retourneren van (een deel van) de bestelling dient binnen 14 dagen te geschieden. Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en ingevuld retourformulier opgestuurd te worden. Het retourformulier zit bijgevoegd in het pakketje.

Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. U kunt over een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via info@chezmooon.nl. Verzendkosten voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort Chez Mooon het aankoop bedrag terug op uw rekening binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Voor 16.30 besteld = morgen in huis

Voor verzending binnen NL

Gratis verzending boven € 75,-

Standaard verzendkosten € 4,95

Veilig betalen via iDeal

Snel en Betrouwbaar

Bezoek Chez Mooon

Prins Johan Friso Promenade 25, Rijswijk